Nega obraza

Obraz je ogledalo ter pokazatelj načina življenja, stresa, starost, ter konec koncev tudi bolezni.
Prepustite se spretnim rokam ter dolgoletnim izkušnjam, saj bomo izbrali za vas in vašo kožo primeren negovalni postopek.
Z nego obraza bomo vašo kožo globinsko očistili, nahranili ter ji povrnili življenje. Nudimo vam več različnih neg, kombinacij, ki se razlikujejo glede na dolžino, vsebino in uporabo kozmetike. Te pa prilagajamo glede na vašo željo, ciljem ter najpomembnejše tipu vaše kože. Izbiramo med vrhunsko dermatološko testirano kozmetiko Biodroga ter ROSACTIVE katera izvira iz neskončnega sveta naravnih sestavin.


Cenik
 • Lifting obraza 27€
  Opis storitve
    Koža je največji organ in je izpostavljen različnim dejavnikom. Ti dejavniki pa vplivajo in pospešijo staranje kože. Nudimo vam kratko nego z uporabo aparata Medio SONO ultrazvočno terapijo podjetja Iskra Medical. Aparat deluje na podlagi segrevanja globinskih plasti kože s pomočjo energije, kar privede do krčenja kolagenskih vlaken in stimulira celice (Fibroblaste) za proizvodnjo novih kolagenskih vlaken. Pospešuje mikrocirkulacijo, zapolnjuje in gladi gube, izboljšuje tonus, dviga raven sprejetega kisika in prehranjenost celic. Kožo najprej površinsko očistimo, naredimo mehanski peeling ter pričnemo z izvajanjem liftinga. Nanesemo masko z lifting učinkom. Na koncu pa zaključimo z kremo, ki prav tako deluje z lifting učinkom.
 • Fotopomlajevanje obraza 60€
  Opis storitve
    Staranje kože je nepovraten proces, ki doleti vsakega. Za njega je značilen pojav gub in peg, tanjšanje ter ohlapnost kože. Glavni vzrok za to je manjša aktivnost celic fibroblastov, ki izdelujejo kolagen za čvrstost in elastičnost vlaken. Fotopomlajevanje pa je resnična regeneracija kože. Svetlobni spekter vpliva na fibroblaste in s tem poveča sintezo kolagena in elastina. Je neagresivna metoda, sam poseg pa v svetovnih metropolah imenujejo nekirurški lifting, saj je tako neagresivna, da se lahko takoj po posegu vrnete v svoje delovno okolje. Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka. Po nekaj ponovitvah (3-4), s pravilnimi vmesnimi intervali (na 14 dni do 1 meseca), pa je koža na obrazu bistveno bolj napeta, gladka in nežna. Kot smo ugotovili na začetku, staranja ni moč prekiniti zato postopek fotopomlajevanja po potrebi tudi ponovimo. Terapijo pa izvajamo z najsodobnejšim laserjem IPL DERMA ART.
 • Nega obraza in dekolteja 40 min 50€
  Opis storitve
    Kožo površinsko očistimo, naredimo peeling s katerim odstranimo odmrle celice z obraza. Pred globinskim čiščenjem, kožo ogrejemo s paro preko aparata vapozon. Sledi mehansko globinsko čiščenje in uporaba visoke frekvenco. Nanesemo ampulo, katera dodatno globinsko razkuži, na kožo pa deluje blagodejno. Da pa koža zasije ter dobi mladosten videz uporabimo aparat MEDIO SONO COSMETIC (ultrazvočna terapija) s katero odstranjujemo drobne mrežaste gube na obrazu ter izboljšamo samo prekrvavitev. Sledi nanos vlažilnega fluida, oblikovanje ali barvanje obrvi, masaža obraza, vratu in dekolteja. Nanos maske, med učinkovanjem maske pa izvajamo masaža rok in glave, kateri sledi zaključni nanos kreme, ki ustreza vaši koži.
 • Osnovna nega obraza 40 min 20€
  Opis storitve
    Pri osnovni negi obraza poskrbimo, da kožo površinsko očistimo ter nanesemo peeling, s katerim odstranimo odmrle celice z obraza. Nadaljujemo z globinskim čiščenjem z uporabo vapozona ter nato mehanskim čiščenjem, s katerim počistimo vnetne procese, ogrce ipd. Kožo globinsko očistimo z uporabo visoke frekvence, nanosom maske ter zaključnim nanosom kreme za vaš tip kože.
 • Klasična nega obraza 60 min 40€
  Opis storitve
    Naša koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena številnim vremenskim in kemičnim dejavnikom okolja, zato je sama klasična nega obraza zelo pomembna.
    Vključuje površinsko in globinsko čiščenje. Kožo površinsko očistimo, naredimo peeling ter obraz ogrejemo z paro iz aparata vapozon, kateri nam služi tudi za boljšo prekrvavitev kože. Pričnemo z mehanskim globinskim čiščenjem kateremu sledi uporaba visoke frekvence, ki kožo globinko očisti in razkuži. Za še močnejši učinek pa nanesemo ampulo, ki prav tako vpliva na globino kože iz katere izvirajo nečistoča, ogrca ipd. Kožo pomirimo z kratko masažo. Nanesemo masko, med masko pa po potrebi oblikujemo obrvi. Za zaključek vam nanesemo kremo, ki smo jo izbrali za vaš tip kože.
 • čiščenje kože 30 min 15€
  Opis storitve
    Je kratka osvežila nega, katero priporočamo pri aknasti koži mladih. S tem želimo mlade spodbuditi, da z rednim obiskom in redno nego ustvarimo zdravo, mladostno kožo in odstranimo nečistočo z obraza. Po peelingu, s katerim odstranimo odmrle celice z obraza sledi globinsko čiščenje, nanos maske in izbrana krema za vaš tip kože.
 • Oblikovanje obrvi 5 -10€
  Opis storitve
    Si predstavljate, kako bi izgledale brez njih? Obrvi res ne zavzemajo velikega dela obraza, a verjetno se strinjate z nami, da ga lahko drastično spremenijo. Obrvi so okvir obraza. Da pa ne boste napačno oblikovale in pretiravale z puljenjem, saj lahko s tem pokvarite še tako lep obraz, se z zaupanjem prepustite našim znanjem in spretnim rokam.
 • Barvanje obrvi ali trepalnic 5€
  Opis storitve
    Prihranite čas z vsakodnevnim nanašanjem make upa in poudarite svoje trpalnice in obrvi, ki so ogledalo vašega obraza. Barvanje obrvi ali trepalnic je postopek, ki zahteva upoštevanje celotnega videza obraza (barvo oči in las, ten, obliko). Poudarite vašo lepoto obraza z lepimi in negovanimi obrvmi in trepalnicami.

Mnenja naših strank