Odstranitev maščobnih oblog

APARATURA ZA IZVAJANJE KAVITACIJE JE ZELO POMEMBNA! ZAKAJ?

Aparat Green VACaVite™ Prestige je trenutno prvi na tržišču, ki združuje tri izjemno učinkovite terapevtske metode:

kavitacijo, kavitacijo z vakuumomin RDT® - radialno endodermno terapijo.

Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Rezultati so pri večini uporabnikov vidni že po prvem posegu, vendar pa nadaljnji tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njegov obseg.

Nadgradnja kavitacije z vakuumom nudi številne prednosti.
Vakuum ustvari kožno gubo in jo tesno pritisne ob aplikator, kar močno poveča selektivnost in varnost terapije.Ta kombinacija namreč zagotavlja, da efekt kavitacije nastane le v kožni gubi ter tako učinkuje samo in edino na maščobno.

Pritisk na tkivo je nadzorovan in konstanten, kar bistveno pripomore k ponovljivosti terapij in zmanjša vpliv same tehnike dela na končne rezultate. Metoda RDT® zagotavlja učinkovit pristop k terapiji celulita, oblikovanju telesa in nekirurškem pomlajevanju obraza. Intermitentni vakum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in metabolite, razteza vezivno tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultatje lepše oblikovano telo z gladko in napeto kožo.

Oblikovanje trebuha, stegen,bokov, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanja ter ne pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se uporabnik lahko takoj vrne k svojim vsakodnevnim aktivnostim. 55€

Izbrana kozmetika

Nega obraza in telesa izdelana v ROSACTIVE COSMETICS ne predstavlja samo velikega dosežka na tem področju, temveč tudi nov globalni pristop moderne tehnologije na področju negovanja kože.
ROSACTIVE COSMETICS je uspešno integriral novo generacijo zeliščnih in rastlinskih izvlečkov skupaj z biotehnološkimi sestavinami. To pomeni, da so ti inovativni izdelki primerni za celo vrsto kozmetikov, lepotnih strokovnjakov in končnih uporabnikov. Naravno ni samo tisto, kar prihaja iz narave, temveč vse, kar ustreza našemu telesu.

H Hydra Comfort je narava, ker ne vsebuje sestavin, ki bi škodile vrhnjici oziroma jo dražile (parabeni, petrolati, propilen glikol, težke kovine, barvila, alergeni ipd.).

Z Zagotovitev sinergijskega delovanja več kot 100 različnih aktivnih sestavin nove generacije v negi najpogostejših kožnih nepravilnosti in spodbuja ugodje kože in njeno naravno ravnovesje.

U Učinkovita nega, ki vsebuje visoke koncentracije snovi in so bistvenega pomena za zdravje ter dobro počutje kože.

biomixyl.jpg