Boj proti celulitu

Carbo tretma lahko izvajamo na predelih telesa, ki so prizadeti hkrati z celulitnimi spremembami in trajno razširjenimi kapilarami.

Pomembnost je v dejstvu, da je 70% možnosti, da spadate v skupino žensk, ki je nagnjena k nastanku celulita. Za tako veliko skupino žensk je Carbo tretma edini primerni anticelulitni tretma.

 

ZA KAJ CARBO?

 • Celulit tip I, II, III, IV
 • lokalna zamaščenost
 • Strije
 • Detoksikacija
 • Estetske starostne spremembe kože (elastičnost, tekstatura kože)
 • Pospešena regeneracija organizma

 

V CO2 kopeli upočasnjene procese bistveno pospešimo. S tem dosežemo stanje in hitrost izmenjave, kakršna se v telesu odvija pri intenzivni telesni vadbi.

40€

 1. Ali je postopek boleč?

  Nasprotno, suha CO2 kopel je za vas relaksacijska. Občutek toplote in lahkotnosti v nogah je zelo prijeten za vas. Predstavlja občutno olajšanje za mnoge.

 2. Koliko Carbo tretmajev je potrebnih za opazne učinke?

  Učinki so opazni in občuteni po vsaki kopeli posebej. Število suhih CO2 kopeli določi naš terapevt glede na stopnjo lokalne zamaščenosti - celulita PEFS I, II, III, IV. V preventivne namene se izvaja do pet kopeli. Za redukcijo že izraženega celulita pa od 8 do 20 kopeli.

 3. Koliko časa traja suha CO2 kopel?

  S celulitom prizadete predele telesa izpostavimo terapevtskim učinkom CO2 30 minut. Športniki potrebujejo za učinkovito regeneracijo do 40 min trajajočo suho CO2 kopel. Ob izvajanju suhih CO2 kopeli, v sklopu zdraviliških terapij, ter o dolžini časovne izpostavljenosti terapevtskim učinkom CO2 odloča terapevt.

 4. Ali je suha CO2 kopel varna.

  Da, povsem varna. Dihanje je izmenjava plinov CO2 in O2 v pljučih, ista izmenjava plinov pa poteka v celicah – celično dihanje. Pri  prehajanju skozi površino kože, tkivo lahko sprejme le toliko CO2, kot ga nastaja v celicah ob fizičnih aktivnostih. Zato trdimo, da je suha CO2 kopel varna in naravna, saj v našem telesu vzpodbudi procese, ki se dogajajo ob telesni vadbi.
  Prednost suhih CO2 kopeli je v možnosti lokalnega delovanja, prav na s celulitom prizadetih predelih telesa.

 5. Ali je potrebna dietna prehrana?

  Ne, potrebna je zdrava prehrana, ki zajema več ( 5 – 6 ) manjših dnevnih obrokov.
  Zelo pomembno pa je, da zaužijemo dovolj tekočine in tako podpremo pospešeno detoksikacijo, ki smo jo z samo suho CO2 kopeljo vzpodbudili.

Izbrana kozmetika

Nega obraza in telesa izdelana v ROSACTIVE COSMETICS ne predstavlja samo velikega dosežka na tem področju, temveč tudi nov globalni pristop moderne tehnologije na področju negovanja kože.
ROSACTIVE COSMETICS je uspešno integriral novo generacijo zeliščnih in rastlinskih izvlečkov skupaj z biotehnološkimi sestavinami. To pomeni, da so ti inovativni izdelki primerni za celo vrsto kozmetikov, lepotnih strokovnjakov in končnih uporabnikov. Naravno ni samo tisto, kar prihaja iz narave, temveč vse, kar ustreza našemu telesu.

H Hydra Comfort je narava, ker ne vsebuje sestavin, ki bi škodile vrhnjici oziroma jo dražile (parabeni, petrolati, propilen glikol, težke kovine, barvila, alergeni ipd.).

Z Zagotovitev sinergijskega delovanja več kot 100 različnih aktivnih sestavin nove generacije v negi najpogostejših kožnih nepravilnosti in spodbuja ugodje kože in njeno naravno ravnovesje.

U Učinkovita nega, ki vsebuje visoke koncentracije snovi in so bistvenega pomena za zdravje ter dobro počutje kože.

biomixyl.jpg