MEDICINSKA SPONKA PROTI VRAŠČENIM NOHTOM

Vraščeni nohti zahtevajo strokovno pomoč. Znebite se bolečine, ki vas spravlja v obup ob vsakem koraku.

IMATE UREJENA IN ZDRAVA STOPALA?

Noge so tiste, ki vas nosijo vse življenje. Gljivice, vtiske, otrdelo kožo ali vraščen noht lahko z redno nego odpišete.

POROKA ZA VSE ŽIVLJNEJE

 

V Sbeauty studiu vaju bomo ob manikuri in pedikuri razvajali z masažo v dvoje, po kateri se bosta počutila polna energije in kot prerojena. 

DEKLIŠČINA

To je eden izmed tistih dni, ki ga bodo bodoča nevesta, njene družice in prijateljice pomnile celotno življenje. S prijateljicami se boste predajale negi obraza, ličenju, strokovnim nasvetom in prijetnemu klepetu in glasbi.

Prav tako bomo na poročni dan poskrbeli za ličenje neveste, družic, mam in prijateljic. Tako boste prihranile dragocen čas na dan poroke in se sproščene prepustile dogajanju.

 

Storitve:
  • Razvada v dvoje (masaža z penino 75 min) : 70 €
  • Maxi razvada v dvoje (masaža penina pedikura) : 120 €
  • Dekliščnina v salonu (glasba, kanapeji, sladice, šampanjec). Prosim pošljite povpraševanje.
  • Ličenje (po osebi) : po dogovoru

Za uspešne moške

Na urejenega moškega okolica gleda kot uspešnega, privlačnega in temperamentnega. Samozavest, ki jo s tem oddaja pozitivno vpliva na njegov odnos do sebe, družbe in posla.

Več

POROKA ZA VSE ŽIVLJNEJE

Trenutki v dvoje, ko obstajata samo vidva, ko počneta nekaj skupaj in zase so pomembni za vsak par, za povezanost in za bližino. Ob načrtovanju poročnega dne se vsak par sreča s stresnimi trenutki. Zato so trenutki za sprostitev dragoceni.

Več

Klikni in prihrani

Tukaj najdete storitve po dostopnih cenah za vsakogar.

Več