MEDICINSKA SPONKA PROTI VRAŠČENIM NOHTOM

Vraščeni nohti zahtevajo strokovno pomoč. Znebite se bolečine, ki vas spravlja v obup ob vsakem koraku.

IMATE UREJENA IN ZDRAVA STOPALA?

Noge so tiste, ki vas nosijo vse življenje. Gljivice, vtiske, otrdelo kožo ali vraščen noht lahko z redno nego odpišete.

Skrbite za svojo kožo?

Nega kože ni nobena posebnost! Skrivnost nežne in prožne kože leži v pravilni negi. Suha in občutljiva koža potrebuje zlasti pri psoriazi in neurodermitisu obilo vlage in maščobe, da ponovno zažari v vsej lepoti in nežnosti. Če se koža dobro počuti, je enakomerno rožnate barve, učinkuje sveže in prožno. Lahko bi rekli, da kar izžareva zdravje.  Na žalost niso vsi ljudje obdarjeni z tako kožo. Pri mnogih namreč njihov največji organ pade iz ravnovesja, koža postane suha, raskava in groba, mogoče celo razpokana. V izjemnih primerih lahko takšna koža močno srbi in postane luskinasta. Ljudje s suho kožo, zlasti tisti, ki imajo psoriazo ali neurodermitis, morajo posebej paziti, da se jim koža še bolj ne izsuši. Da se to ne zgodi, je nujno kožo redno oskrbovati z dovolj maščobami in vlage.

Dober nasvet za nego kože ni dovolj, ampak potrebujete tudi kvalitetne kreme, lotione ali prehrambene izdelke, ki bodo vaši koži povrnile mladosten videz, zgladile gube ali odstranili moteče izpuščaje, akne...

Za uspešne moške

Na urejenega moškega okolica gleda kot uspešnega, privlačnega in temperamentnega. Samozavest, ki jo s tem oddaja pozitivno vpliva na njegov odnos do sebe, družbe in posla.

Več

POROKA ZA VSE ŽIVLJNEJE

Trenutki v dvoje, ko obstajata samo vidva, ko počneta nekaj skupaj in zase so pomembni za vsak par, za povezanost in za bližino. Ob načrtovanju poročnega dne se vsak par sreča s stresnimi trenutki. Zato so trenutki za sprostitev dragoceni.

Več

Klikni in prihrani

Tukaj najdete storitve po dostopnih cenah za vsakogar.

Več